torsdag 24. mars 2011

Ekte innevær

 I dag er det skikkelig innevær. Det er vind og snø absolutt alle veier! Dette vet jeg fordi den ***** brøytebilen kom susende og la igjen en diger hilsen. Kjempe morro å dytte på snø!

Teddy er inne å furter, han er veldig veldig misfornøyd med været. Det hørtes ut som om han ble banka opp i mårrest, han hylte og ulte, fordi jeg var litt treg med å slippe han inn fra hagen.
Han sukker og "huffer" seg støtt og stadig. hehe Heldigvis kom den snille bestefaren å redda han fra kjedsomhetens verden; herjetur med de andre gutta.

Hermannsen er visst veldig fornøyd, det er nemlig godt sovevær sier han! Han har starta på tredje timen ute i vogna nå:)

Post har vi også fått! Å nei - skal ikke snakke om skatten (den driter vi i:P) Det har kommet en merkelig gjeng fra mamma`n i trøndelagen. Passer igrunn godt inn i samlinga av alle de andre merkelige tingene som bor i vårt hus!!
Påskecrewet
Mr. Turtle
Hva slags lyd lager egentlig en skilpadde? Foreløpig har han fått en høy skingrende pipelyd og susser små hermannsener på nesa - mistenker at dette kan være litt vranglære.....?
Dyktig smokkesnor

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar